L’armadillo

L’armadillo és un mamífer terrestre que va aparèixer fa més de setanta mil·lions d’anys. Es distingeixen per la seva armadura formada per plaques òssies, que permeten a l’animal enroscar-se en forma de bola per protegir-se davant d’agressions externes.

L’Armadillo de la Vila de Gràcia es troba al carrer Sant Salvador cantonada amb Santa Clotilde. Fins el passat 11 de febrer era un edifici buit i sense cap ús però des de fa més de tres mesos hi vivim veïnes del barri, families, treballadores a l’atur i joves estudiants. Persones en situació de precarietat que volem tirar endavant un projecte de comunitat i suport veïnal ja que les polítiques públiques existents no ens donen cap altra alternativa per tal d’aconseguir una vida digna.

Les persones que vivim a l’Armadillo formem un grup molt divers composat per 5 famílies i 4 grups de joves, en total som 25 persones d’edats que van des dels 6 mesos fins al 50 anys. Un bon nucli d’aquestes persones ens coneixiem prèviament i durant aquests mesos hem estat enfortint els lligams entre nosaltres. El nostre principal objectiu és treballar perquè l’Armadillo funcioni com una comunitat en la què enfrontem els problemes conjuntament i on ens repartim les tasques segons les possibilitats de cadascuna. Ens reunim un cop per setmana per tal de parlar de la gestió de l’edifici, així com la resolució de les problemàtiques i la programació d’activitats del grup.

Moltes de les persones que formem part de l’Armadillo és el primer cop que ens trobem en la situació d’ocupar, per tant l’Armadillo, a més d’una necessitat, és una experiència en la que estem aprenent moltíssim les unes de les altres, formant una xarxa de suport entre les ocupants i també amb tots els col·lectius i les persones a títol individual que ens estan donant eines i molta força per tal que el projecte tiri endavant.

Ens agradaria que l’Armadillo fos un punt d’unió entre diferents lluites i per això volem reforçar aquesta connexió implicant a totes les veïnes que vulguin conèixer el projecte.

Si vols ajudar-nos a parar el desallotjament, signa el nostre manifest! armadillo

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s